Ajankohtaista

2019

kokouskutsu

__________________________________________________________________________________________

 

Vuoden 2018 Lohikuningas on Heikki Tuovila Utsjoelta  15 183g lohella!

20180707_194552

 

________________________________________________________________________________________


Uudet Lohikuninkaat 2016 olivat Oskari Helander ja Hautamäki Petri 10,949kg lohella
KI8A1195

2. Kylmäaho Matti ja Mikko 10,039kg
3. Hekkanen Raimo ja Vessari Reijo 9,871kg

 

Eräseura juhli 2013

Utsjoen eränkävijät ry vietti Kordsamin eräkämpällä seuran 40-vuotisjuhlaa 1.6.13 erittäin helteisessä säässä. Utsjokea on hemmoteltu reilu pari viikkoa mielettömän upealla säällä, josta vielä viimeinen viikko on ollut suorastaan hellettä. Utsjoki oli jonkin aikaa Euroopan lämpimin paikka ja toukokuun ennätyslämpö mitattiin Kevolla virallisesti 31.5.13 +30.5 astetta ja seuraava päivä oli vielä lämpimämpi.

Erämajalle kokoontui juhlaväki helteisessä säässä.

Erämajalle kokoontui juhlaväki helteisessä säässä.

Valtuuston pj Aulis Nordberg (vasemmalla) luovutti Utsjoen kunnan standaarin seuran pj Seppo Punnalle

Valtuuston pj Aulis Nordberg (vasemmalla) luovutti Utsjoen kunnan standaarin seuran pj Seppo Punnalle

Eräkämpän pihalle kohoava lahtivaja on viimeisin osoitus yhdistyksen talkoohengen voimasta, jolla on hankittu melkoinen omaisuus Kordsamlammen rannalle. Juhlapäivänä majalle kokoontuivat nuoret ja vanhat muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevaa. Oi kuinka hienoa olisikaan saada pikkusaareen rantasauna ja kunnon laituri ja ehkä vielä kaarisilta. Koskaan ei tiedä, mitä kaikkea saadaan aikaan!

Utsjoen valtuuston puheenjohtaja Aulis Nordberg toi terveiset kunnasta ja kiitti tehdystä yhteistyöstä, toivoi ainakin yhtä hyvää jatkoa ja luovutti seuran puheenjohtaja Seppo Punnalle kunnan standaarin. Naapuriseurojen edustajat olivat myös saapuneet kyläläisten ohella tervehdyskäynnille.

Tilaisuudessa jaettiin myös hirvikoeammuntakilpailun palkinnot. Parhaan tuloksen kolmesta osakilpailusta oli saanut Petteri Valle, joka näin ollen sai ensimmäisen kiinnityksen kiertopalkintoon. Kilpailun toinen oli Reijo Korhonen ja kolmas Jarmo Helander. Aikaisempina vuosina hyvin menestynyt pj. Seppo Punna jätettiin nyt neljänneksi. Kisaväki kaipasi naisia taas mukaan koeammuntakilpailuun, aikaisempi jopa 10 naisen joukko on huvennut olemattomiin.

Hirvikoeammuntakilpailussa voittaja Petteri Valle (vasemmalla) ja kolmanneksi tullut Jarmo Helander

Hirvikoeammuntakilpailussa voittaja Petteri Valle (vasemmalla) ja kolmanneksi tullut Jarmo Helander

Reilun kuukauden kuluttua 13.7. järjestetään Utsjoella Onnelan törmällä kolmaskymmeneskolmas Lohirieha. Pitkän perinteen omaava tapahtuma on järjestetty aina puhtaasti talkoovoimin. Tukijat ovat löytyneet hyvillä suhteilla ja henkilökohtaisilla kontakteilla. Koko Lohiriehan ajan uskollisin tukija on ollut Ensio Rapala. Tähän asti hän on henkilökohtaisesti jokaisessa lohikuninkuuskisassa käynyt luovuttamassa parhaille palkinnot.  Muita pitkäaikaisia tukijoita ovat olleet mm. Kuusamon Uistin ja Kemppi.

Täten kutsutaan kalastajat osallistumaan kilpailuun Tenon lohikuninkuudesta, nuoret kisaamaan Tenon perhojuniorikilpailuun ja yleisö nauttimaan Onnelan Lapinkylän kulttuuri- ja herkkutarjonnasta.

Tuula Porsanger

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s